Website Development

În era digitală rapidă în care trăim, unul dintre cei mai importanți pași pentru succesul afacerii tale este crearea unui website profesionist. Indiferent de mărimea sau domeniul în care activezi, un website bine conceput aduce numeroase avantaje  de care trebuie să profiți.

SEO Agency Hero element 10 1
TheAds agentie de marketing
SEO Agency Hero element 9 1 1
SEO Agency Hero element 4 1 1
SEO Agency Hero element 11 1
SEO Agency Hero element 9 1 1
website development
Digital marketing agency
Website development pentru

Vizibilitate și accesibilitate globală

Website-ul tău este cartea de vizită online, oglinda afacerii tale, disponibilă 24/7

Setări avansate

Integrări chat live

Programare chatbot

Setări securitate

TheAds website development vizibilitate 1
website development
Totul contează!

În website development

  • structura siteului
  • conținutul
  • imaginile
  • viteza de încărcare
  • cât de ușor se navighează

Un site web bine structurat și de ultimă generație poate crește credibilitatea dumneavoastră în ochii potențialilor clienți. Înainte de a efectua achiziții sau a cumpara servicii, oamenii de regula cauta informații online.
În plus, vă oferă o platformă pentru a interacționa eficient cu clienții dvs. Poți oferi informații precum prețuri, promoții, detalii de contact etc. De asemenea, poți integra chat-uri în timp real sau formulare de contact pentru a răspunde rapid la întrebările clienților.

Un site conectat la aplicatii

Foloseste toată puterea digitală

Un website trebuie sa aibă rolul de a influenţa și de a interacţiona cu publicul său într-un mediu online. Aceasta include capacitatea de a transmite informaţii, de a vinde bunuri sau servicii, de a oferi instrucţiuni și de a crea angajament( utilizatorul sa dea click, să descarce materiale, imagini, să cumpere produse/servicii). Un site web eficient care își îndeplinește obiectivele și creează valoare pentru utilizatori și proprietari este definiţia unui site web valoros, gazduit pe un server extrem de puternic, cu rețea CDN la standardele din 2024.

web service service 2
web service service 3
Tooluri

Folosim doar teme premium

În funcție de nevoile clientului vom folosi custom code, sau un CMS (WordPress) pentru dezvoltarea websiteului tău. Fie că este vorba de un magazin online, fie ca este vorba de un site de prezentare WordPress este o alegere potrivită și complexă pentru orice dezvoltare. Este o platformă atât de flexibilă și puternică, doar să ii pu în valoare puterea prin cunoștințe solide.

Ai nevoie de o aplicație mobila?

Exact, te putem ajuta și la dezvoltarea unei aplicații

TheAds website development app development

Contactează-ne

Dezvoltă-ţi afacerea cu ajutorul marketing-ului digital și SEO cu un partener Google.


Telefon:

+40 722 499 092

Urmăreşte-ne