Website Development

În era digitală rapidă în care trăim, unul dintre cei mai importanți pași pentru succesul afacerii tale este crearea unui website profesionist. Indiferent de mărimea sau domeniul în care activezi, un website bine conceput aduce numeroase avantaje pe care nu le poți ignora.
Website development

Vizibilitate și accesibilitate globală

Website-ul tău este cartea de vizită online, disponibilă 24/7 pentru oricine din întreaga lume. Cu ajutorul internetului, poți ajunge la o audiență mult mai largă decât în cazul tradiționalelor metode de marketing. Poți atrage clienți noi, indiferent de locația geografică în care se află.
Un website bine structurat și modern îți poate spori credibilitatea în ochii potențialilor clienți. Oamenii caută în mod instinctiv informații online înainte de a face o achiziție sau de a contracta servicii.
De asemeni, acesta îți oferă o platformă pentru a comunica eficient cu clienții tăi. Poți furniza informații despre produsele/serviciile tale, prețuri, promoții și detalii de contact. De asemenea, poți integra formulare de contact sau chat-uri în timp real pentru a răspunde rapid la întrebările clienților.

Dezvolta-ti afacerea cu un website

Un website bine structurat și bine întreținut indică profesionalism și stabilitate
Marketing eficient
Un website este un instrument puternic pentru marketing. Poți crea conținut relevant pentru publicul tău, potențialii clienți pot găsi informații despre promoții sau noutăți, iar SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare) îți va ajuta site-ul să apară în primele rezultate ale căutărilor din Google.
Interacțiune cu clienții

Prin intermediul website-ului, clienții pot lua legătura cu tine mai ușor. Poți include formulare de contact, chat-uri live sau o secțiune de comentarii pentru a răspunde la întrebări sau a oferi asistență directă. Aceste metode creează o legătură mai strânsă cu publicul tău.

Dacă vinzi produse, un website este platforma ideală pentru a iniția sau extinde operațiunile de comerț electronic. Poți crea un magazin online, să procesezi plăți electronice și să oferi opțiuni de livrare, fapt ce îți deschide porțile către o piață vastă de consumatori online.

realizare website

Website Development . Cum funcţionează ?

Consultanță

Consultanță și expertiză

Stabilirea structurii și designul site-ului.

Planificăm structura site-ului, inclusiv paginile și meniul de navigare. Ne asigurăm că este ușor de înțeles și de navigat pentru vizitatori.
Personalizăm aspectul site-ului pentru a se potrivi cu branding-ul tău.

Dezvoltare website

Dezvoltarea propriu-zisă

Realizarea website-ului având în vedere cele mai bune practici.

Se creează conținut de calitate pentru site, inclusiv texte și imagini. Se asigură că informațiile sunt relevante și bine structurate.

Analiza cuvintelor cheie

Alegem cuvintele cheie

Pentru a realiza SEO ON PAGE.
În acest pas ținem cont de pagini și content pentru a explica motoarelor de căutare în cât mai multe detalii de ce ar trebui să indexeze acea pagină/categorie/produs.

Testare și ultime retușuri

Testare funcționalități website

Testarea și verificarea website-ului se realizează atât de noi, cât și de dumneavoastră. Realizând o dublă verificare, ne asigurăm că nu ne-a scăpat nimic.

Securizarea website-ului

Împotriva atacurilor cibernetice

 Instalarea unui certificat SSL si unui firewall pentru a vă proteja de eventuale atacuri asupra site-ului.

Cere un audit gratuit acum!

Ne axăm pe oferirea de soluții personalizate pentru afaceri, dezvoltarea acestora și câștigarea de noi clienți.

  0
  +
  Clienți
  0
  +
  Proiecte
  0
  +
  Specialiști

  Website-ul te ajuta cu monitorizarea și analiza datelor

  Un website îți permite să urmărești comportamentul vizitatorilor, cum ar fi paginile accesate, timpul petrecut pe site și ratele de conversie. Aceste date valoroase te pot ajuta să înțelegi mai bine nevoile clienților și să ajustezi strategia de afaceri.

  În mediul de afaceri actual, majoritatea concurenților tăi au deja o prezență online. A avea un website de calitate nu doar că te menține competitiv, ci te și încurajează să inovezi în ceea ce privește modul în care te prezinți și oferi servicii.

   

  Performanţă
  95%
  Îmbunătăţire
  99%
  Clienţi mulţumiţi
  99%

  Prețuri

  Servicii personalizate pentru nevoile tale

  Site prezentarepentru afaceri la inceput de drum

  • Design predefinit
  • Viteză Core Web Vitals
  • SEO ON PAGE
  • PWA – Mobile Install
  • Integrare CRM
  • Suport dedicat
  • Securitate avansată
  • GDPR
  • Integrare procesator plăți
  • Widget Chat
  • Social Media
  cere ofertă

  Custom websitepentru site-uri cu cerințe speciale

  Ai nevoie de mai multe resurse?cere ofertă

  Noutăți și informații

  Postări recente

  Cu fiecare articol, ne străduim să oferim o perspectivă valoroasă asupra modului în care marketingul digital poate stimula creșterea afacerii tale. De la ghiduri detaliate despre optimizarea SEO și până la campanii eficiente de social media, blogul nostru este o sursă de informații indispensabilă pentru antreprenorii și profesioniștii interesați să exploreze întregul potențial al mediului digital.