SEO Agency Hero element 10 1
Digital marketing agency
SEO Agency Hero element 9 1 1
TheAds agentie de seo
Digital marketing agency
TheAds agentie de marketing

Social Media Marketing

În zilele noastre, ca afacere, daca nu esti prezent pe social media, nu exiști. Platformele de socializare nu numai că sporesc vizibilitatea afacerii tale, ci și permit monitorizarea opiniei publice și feedback-ului clienților în timp real, facilitând adaptarea la nevoile în continuă schimbare ale pieței.

TheAds digital marketing hero 1
SEO Agency Hero element 11 1
SEO Agency Hero element 9 1 1
rețelele de socializare fac parte din vieţile noastre

Crește vizibilitatea brandului prin Social Media Marketing

Cauţi o strategie practică pentru a crește gradul de cunoaștere a brandului, vânzările și traficul pe site? Atunci ar trebui să fii activ pe rețelele de socializare! Ia în considerare utilizarea soluției noastre de management al rețelelor de socializare pentru a stabili o bază de consumatori loiali, care va reveni frecvent pe site-ul tău.

Indentificarea publicului țintă

Înțelege cine sunt clienții tăi ideali și pe ce rețele de socializare își petrec cea mai mare parte a timpului. Acest lucru te va ajuta să te concentrezi pe platformele potrivite pentru a-ți atinge publicul țintă.

Conținut relevant și atractiv

Postează conținut care să fie interesant, util și relevant pentru audiența ta. Folosește o varietate de formate, cum ar fi postări, videoclipuri, imagini și povești, pentru a menține implicarea și interesul urmăritorilor tăi.

Interacționează cu urmăritorii

Răspunde la comentarii, întrebări și mesaje în timp util și implică-te în conversațiile cu urmăritorii tăi. O comunicare activă și personalizată ajută la construirea unei relații mai puternice cu publicul tău și la creșterea loialității față de brand.

TESTIMONIALE

Ce spun clienţii noştri

DentalMed

Colaborarea noastră de peste 4 ani cu TheAds a transformat prezența online a DentalMed. Echipa lor dedicată, creativă și proactivă a înțeles perfect nevoile noastre, dezvoltând campanii de marketing digital care au adus rezultate. Recomandăm cu încredere TheAds oricărei afaceri care își dorește să își atingă potențialul maxim în mediul online.
Prețuri

Pachete prețuri

BASIC

400 €

lună

Mangementul conturilor social media

Standard

800 €

lună

Mangementul conturilor social media

Premium

€1000

lună

Mangementul conturilor social media

Contactează-ne

Dezvoltă-ţi afacerea cu ajutorul marketing-ului digital și SEO cu un partener Google.


Telefon:

+40 722 499 092

Urmăreşte-ne