Optimizare SEO

De la optimizarea cuvintelor cheie relevante și a conținutului de calitate, până la îmbunătățirea experienței utilizatorilor și construirea de backlink-uri de încredere, SEO influențează fiecare aspect al afacerii tale.
optimizare SEO

Investește în viitorul tău cu o optimizare SEO orientată spre rezultate

Știi ce vrei, dar nu știi cum să-l obții. Specialiștii noștri SEO aud acest lucru de la clienții care ne contactează la TheAds. Cel mai probabil, unul sau mai mulți dintre următorii factori te-au adus aici:

 • Potenţialii clienţi nu îţi pot găsi site-ul.
 • Ai observat o scădere recentă a traficului pe site, dar nu știi de ce.
 • Dintr-o dată, fluxul de potențiali clienți și apeluri a scăzut.
 • Lansezi un nou site web și trebuie să dezvolţi rapid noi afaceri.

Dacă oricare dintre aceste patru motive este deosebit de important, poți fi sigur că ai găsit compania SEO ideală. Există un motiv pentru care TheAds merită sutele de clienți SEO pe care îi deservește în prezent și oferă soluții de optimizare pentru a aborda algoritmul în continuă schimbare al Google.

Oferim soluții SEO pentru a rezolva problemele afacerii tale

Pasiunea noastră este să îţi ajutăm afacerea să crească în mediul online

Dacă un cuvânt cheie care descrie marca sau compania ta apare pe prima pagină cu rezultate ale motoarelor de căutare, ești acolo? În caz contrar, pierzi clienți potențiali. Dacă doreşti să îţi extinzi afacerea, nu poţi ignora optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Nu este o modă trecătoare. Orice strategie de marketing trebuie să includă SEO.

Experienţa contează

De mai bine de 5 ani, TheAds a ajutat companii din diferite industrii în creșterea vizibilității online și în generarea mai multor vânzări. Putem ajuta orice companie care dorește să sporească traficul web și să-și afacerea datorită experienței noastre.

Specialist SEO dedicat

Considerăm că este responsabilitatea noastră să simplificăm procedura de optimizare SEO. Unul dintre numeroasele moduri prin care facem acest lucru este alocarea unui specialist pentru a-ţi supraveghea proiectul.

Raportări periodice

Suntem complet transparenți şi astfel poţi vedea singur cum munca noastră îţi va crește afacerea: acces 24/7 la un portal pentru clienți online, rapoarte Google Analytics pentru a oferi o imagine de ansamblu completă a performanței SEO a site-ului tău, actualizarea periodică a cuvintelor cheie, toate sunt incluse în rapoartele noastre personalizate.

Ai descoperit în sfârșit compania SEO potrivită!

Soluțiile noastre SEO te vor ajuta să urci în căutare pentru a deveni mai vizibil online

Cercetare&strategie pentru cuvinte cheie

TheAds poate ridica ratingul pentru anumiți termeni de căutare și îți poate înțelege nișa. 

Un specialist SEO va examina cuvintele cheie folosite pe site-ul tău, cuvintele cheie dorite, apoi va efectua mai multe cercetări pentru ca tu să ai o listă de cuvinte cheie reprezentative pentru afacerea ta.

Backlink-uri

Clasamentul în rezultatele căutării este influențat de backlink-uri, dar nu de orice link! 

Din acest motiv, ar trebui să colaborați cu o firmă SEO precum TheAds, care are un personal devotat creării de legături și relații cu numeroase site-uri web de înaltă calitate și pertinente.

Technical SEO

Back-end-ul site-ului tău poate fi optimizat pentru a crește în rezultate.

Back-end-ul site-ului tău poate fi optimizat pentru a crește în rezultate, de exemplu, prin creșterea vitezei paginii. Prin corectarea acestor probleme, site-ul tău va fi mai ușor de accesat cu crawlerele motoareor de căutare.

Local SEO

Potrivit statisticilor, 64% dintre consumatori caută online afaceri din apropiere

Cu optimizarea Google Business Profile sau Google My Business (GMB), vei ridica afacerea ta în pozițiile SEO locale și vei atrage mai mulți clienți care vor dori să cumpere.

SEO On-Page

Îmbunătățește-ți prezența online pentru a atrage trafic de înaltă calitate.

Pentru a crește credibilitatea site-ului tău, TheAds se asigură că serviciile noastre SEO sunt în conformitate cu practicile recomandate de motoarele de căutare.

SEO Off-Page

Optimizarea off-page este esențială pentru construirea credibilității și extinderea prezenței online

 Pentru a avea link-uri de calitate și recenzii favorabile, folosim Social Media Marketing.

SEO eCommerce

Crește rata de reținere a clienților oferindu-le consumatorilor o experiență de cumpărare timp de 24/7

Pentru a genera experiențe de brand individualizate, desfășurăm campanii de marketing și optimizarea căutării pentru site-ul tău.

Content Writing

TheAds poate adăuga mai mult material la paginile site-ului tău pentru a le face mai prietenoase cu SEO

Un site web care își actualizează în mod regulat materialul este foarte apreciat de motoarele de căutare. Pentru a vă susține nevoile de conținut și pentru a vă consolida poziția in motoarele de căutare, alegeți TheAds.

Conversion Rate Optimization (CRO)

Cu serviciile CRO ale TheAds, îți vei putea crește veniturile. 

Pentru a converti vizitatorii în clienți, agenția noastră de SEO combină serviciile de PPC cu serviciile de SEO.

Cere un audit gratuit acum!

Ne axăm pe oferirea de soluții personalizate pentru afaceri, dezvoltarea acestora și câștigarea de noi clienți.

  0
  +
  Clienți
  0
  +
  Proiecte
  0
  +
  Specialiști

  Agenția de marketing digital îți aliniază planurile

  În general o campanie de marketing durează între câteva zile și 6 luni. Însă, pe termen lung, trebuie să ai o strategie de promovare. O companie specializată în astfel de servicii știe să facă on site marketing digital. Cu alte cuvinte, îți va crea un plan pe termen scurt dar unul pe termen lung. De obicei, SEO este cel mai bun pentru planurile de viitor. Iar reclamele, le poți axa pe campanii, produse noi sau servicii care vin pot ajuta.

  Performanţă
  95%
  Îmbunătăţire
  99%
  Clienţi mulţumiţi
  99%

  Prețuri

  Servicii personalizate pentru nevoile tale

  Auto SEOOptimizare automată a conținutului, titlurilot, etichetelor și a altor elemente SEO ale paginilor web

  • +10% din buget
  • taxă de setup (one time only)
  cere ofertă

  Custom SEODezvoltarea și implementarea unei strategii unice, care să țină cont de caracteristicile specifice ale site-ului, obiectivele afacerii și nevoile audienței

  • analiza detaliată
  • definirea strategiei
  • cercetare cuvinte cheie
  • creare conținut personalizat
  • optimizare tehnică
  • backlink-uri personalizate
  • monitorizare și ajustare constante
  cere ofertă

  Noutăți și informații

  Postări recente

  Cu fiecare articol, ne străduim să oferim o perspectivă valoroasă asupra modului în care marketingul digital poate stimula creșterea afacerii tale. De la ghiduri detaliate despre optimizarea SEO și până la campanii eficiente de social media, blogul nostru este o sursă de informații indispensabilă pentru antreprenorii și profesioniștii interesați să exploreze întregul potențial al mediului digital.