Optimizare SEO

Investește în viitorul tău cu o optimizare SEO orientată spre rezultate

Știi ce vrei, dar nu știi cum să-l obții. Specialiștii noștri SEO aud acest lucru de la clienții care ne contactează la TheAds.
Cel mai probabil, unul sau mai mulți dintre următorii factori te-au adus aici:
  • Potenţialii clienţi nu îţi pot găsi site-ul.
  • Ai observat o scădere recentă a traficului pe site, dar nu știi de ce.
  • Dintr-o dată, fluxul de potențiali clienți și apeluri a scăzut.
  • Lansezi un nou site web și trebuie să dezvolţi rapid noi afaceri.
optimizare SEO
Dacă oricare dintre aceste patru motive este deosebit de important, poți fi sigur că ai găsit compania SEO ideală. Există un motiv pentru care TheAds merită sutele de clienți SEO pe care îi deservește în prezent și oferă soluții de optimizare pentru a aborda algoritmul în continuă schimbare al Google.

Oferim soluții SEO pentru a rezolva problemele afacerii tale

Pasiunea noastră este să îţi ajutăm afacerea să crească în mediul online

Dacă un cuvânt cheie care descrie marca sau compania ta apare pe prima pagină cu rezultate ale motoarelor de căutare, ești acolo? În caz contrar, pierzi clienți potențiali. Dacă doreşti să îţi extinzi afacerea, nu poţi ignora optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Nu este o modă trecătoare. Orice strategie de marketing trebuie să includă SEO.

Ai descoperit în sfârșit compania SEO potrivită!

Soluțiile noastre SEO te vor ajuta să urci în căutare pentru a deveni mai vizibil online

La The Ads poți găsi soluțiile SEO de care are nevoie afacerea ta. Nu lăsa să treacă încă o zi în care rivalii tăi te invidiază! E timpul să devii cunoscut!

Cercetare&strategie pentru cuvinte cheie

TheAds poate ridica ratingul pentru anumiți termeni de căutare și îți poate înțelege nișa. Un specialist SEO va examina cuvintele cheie folosite pe site-ul tău, cuvintele cheie dorite, apoi va efectua mai multe cercetări pentru ca tu să ai o listă de cuvinte cheie reprezentative pentru afacerea ta.

Backlink-uri

Clasamentul în rezultatele căutării este influențat de backlink-uri, dar nu de orice link! Din acest motiv, ar trebui să colaborați cu o firmă SEO precum TheAds, care are un personal devotat creării de legături și relații cu numeroase site-uri web de înaltă calitate și pertinente.

Technical SEO

Back-end-ul site-ului tău poate fi optimizat pentru a crește în rezultate, de exemplu, prin creșterea vitezei paginii. Prin corectarea acestor probleme, site-ul tău va fi mai ușor de accesat cu crawlerele motoareor de căutare.

Local SEO

Potrivit statisticilor, 64% dintre consumatori caută online afaceri din apropiere. Cu optimizarea Google Business Profile sau Google My Business (GMB), vei ridica afacerea ta în pozițiile SEO locale și vei atrage mai mulți clienți care vor dori să cumpere.

SEO On-Page

Îmbunătățește-ți prezența online pentru a atrage trafic de înaltă calitate. Pentru a crește credibilitatea site-ului tău, TheAds se asigură că serviciile noastre SEO sunt în conformitate cu practicile recomandate de motoarele de căutare.

SEO Off-Page

Optimizarea off-page este esențială pentru construirea credibilității mărcii și extinderea prezenței online. Pentru a avea link-uri de calitate și recenzii favorabile, folosim Social Media Marketing.

SEO eCommerce

Crește rata de reținere a clienților oferindu-le consumatorilor o experiență de cumpărare timp de 24/7. Pentru a genera experiențe de brand individualizate, desfășurăm campanii de marketing și optimizarea căutării pentru site-ul tău.

Content Writing

TheAds poate adăuga mai mult material la paginile site-ului tău pentru a le face mai prietenoase cu SEO. Un site web care își actualizează în mod regulat materialul este foarte apreciat de motoarele de căutare. Pentru a vă susține nevoile de conținut și pentru a vă consolida poziția in motoarele de căutare, alegeți TheAds.

Conversion Rate Optimization (CRO)

Cu serviciile CRO ale TheAds, îți vei putea crește veniturile. Pentru a converti vizitatorii în clienți, agenția noastră de SEO combină serviciile de PPC cu serviciile de SEO.

De ce să alegi TheAds pentru servicii SEO

Optimizarea SEO făcută de noi funcționează

Experienţa contează

De mai bine de 5 ani, TheAds a ajutat companii din diferite industrii în creșterea vizibilității online și în generarea mai multor vânzări. Putem ajuta orice companie care dorește să sporească traficul web și să-și afacerea datorită experienței noastre.

Specialist SEO dedicat

Considerăm că este responsabilitatea noastră să simplificăm procedura de optimizare SEO. Unul dintre numeroasele moduri prin care facem acest lucru este alocarea unui specialist pentru a-ţi supraveghea proiectul.

Raportări periodice

Suntem complet transparenți şi astfel poţi vedea singur cum munca noastră îţi va crește afacerea: acces 24/7 la un portal pentru clienți online, rapoarte Google Analytics pentru a oferi o imagine de ansamblu completă a performanței SEO a site-ului tău, actualizarea periodică a cuvintelor cheie, toate sunt incluse în rapoartele noastre personalizate.

Optimizarea SEO este o investiţie

Fiecare antreprenor vrea să câştige mai mulţi bani. Toată lumea vrea marje de profit mai mari. Economisiți bani folosind optimizarea SEO. Dacă SEO ar fi angajat, nu ar părăsi niciodată biroul. Rapoartele SEO nu lipsesc niciodată. SEO este mereu în funcțiune. Chiar și în timp ce dormi, optimizarea SEO funcționează pentru tine. SEO nu răspunde la telefon, dar îl face să sune. Când este făcuta corect, optimizarea SEO va genera trafic spre site-ul tău și va pune potențialii cumpărători în fața bunurilor, serviciilor și brandului tău. Tehnica noastră de optimizare SEO a fost îmbunătățită de-a lungul anilor. Ceea ce facem aduce beneficii nu doar clienților noștri, ci și site-ului nostru web.
Majoritatea traficului nostru provine din rezultatele căutării organice. Depindem de optimizarea SEO deoarece credem cu tărie în ea. Este fundamentul companiei noastre. Și ia în considerare un lucru: fără optimizare SEO, nu ai fi fost aici. Cum ai ajuns pe pagina acesta? O căutare pe internet? Dacă da, înseamnă ca optimizarea SEO este eficientă. Folosește-o imediat pentru compania ta!