De ce TheAds?

  • Experiența de peste 6 ani în domeniul Google Ads și strategie de marketing, cumulat peste 18 ani de experienta 🙂
  • 3 ani petrecuți la Google (fiecare), în care am avut oportunitatea de a fi consultanti pentru diverse afaceri și de a dezvolta expertiza în domeniu
  • Am ajutat >1000 de afaceri mici și mari din România să își crească profitabilitatea și să își atingă obiectivele de marketing in timpul petrecut lucrand pentru Google
  • Servicii personalizate și adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client
  • Abordare strategică și de înaltă performanță pentru campaniile Google Ads
  • Experiență vastă în diverse industrii pentru a aduce expertiza necesară
  • Ajutor în obținerea de rezultate tangibile pentru afacerea ta

De ce este preţul 500EUR + 10% din Google Ads Spend?

În cât timp voi vedea rezultate folosind Google Ads?

În mod normal, odată ce ai lansat o campanie Google Ads și ai un site optimizat corespunzător de către echipa noastră, vei începe să vezi primele rezultate chiar din prima săptămână. Folosim cele mai avansate instrumente și tehnici de publicitate pentru a ne asigura că campaniile noastre sunt eficiente și își ating obiectivele. Totodată, vom monitoriza și ajusta campaniile noastre pe măsură ce ne străduim să obținem cele mai bune rezultate pentru afacerea ta.

În cât timp se vor vedea rezultatele folosind
soluţia SEO pe care o oferiţi?

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este un proces de durată mai lungă, diferit de campaniile Google Ads. În general, rezultatele SEO vizibile pot fi observate după 2-3 sau 6 luni, în funcție de competitivitatea domeniului și a concurenței.
Este important să înțelegem că optimizarea pentru motoarele de căutare este un proces complex și continuu, care necesită timp și efort constant pentru a se asigura că site-ul tău se află mereu în topul paginilor de rezultate ale motoarelor de căutare.
Cu toate acestea, vei observa că, pe măsură ce procesul de SEO își face efectul, traficul și vizibilitatea site-ului tău vor crește constant în timp.

Aţi început colaborări “de la zero”?

Da, am început colaborarea cu mulți dintre clienții noștri de la zero, in special in perioada cand am lucrat pentru Google, in perioada 2018-2021.
Am lucrat cu numeroase afaceri din România și le-am ajutat să își crească prezența online prin campanii Google Ads bine optimizate. De fapt, am crescut mai multe afaceri de la zero la investiții lunare de zeci de mii de lei în Google Ads în câteva luni.
Suntem dedicați să ajutăm afacerile mici și mari să își realizeze obiectivele de marketing și să își crească profitabilitatea prin campanii eficiente și soluții personalizate.

De ce să aleg sa fac/modific un site cu voi?

Alegerea noastră pentru crearea și modificarea site-ului tău se bazează pe abordarea noastră dedicată de a respecta cele mai bune practici și standarde de calitate.
În special, ne asigurăm că toate site-urile create și întreținute de noi respectă standardele de performanță ale Google Core Web Vitals și au un scor de optimizare de peste 80% în testul Google Lighthouse. Astfel, garantăm că site-ul tău va fi bine optimizat pentru viteza, experiența utilizatorului și indexare în motoarele de căutare, ceea ce duce la o creștere a traficului și a vizibilității online a afacerii tale.
Lucrăm strâns cu clienții noștri pentru a le oferi soluții personalizate care să satisfacă nevoile lor specifice și să le ajute să obțină rezultatele dorite.

Studii de caz