Matomo Analytics

Bun venit la TheAds - experții în marketing digital dedicati creșterii afacerii tale online. Exploreaza lumea analizei web și cum platforma Matomo Analytics poate deveni partenerul tău de încredere pentru maximizarea performanței online.

Ce este analiza digitală?

Această practică implică utilizarea instrumentelor și tehnologiilor digitale pentru a analiza diverse seturi de date, cum ar fi datele online, sociale, de comportamentul utilizatorilor sau datele din industria tehnologică.
Analiza digitală este crucială în era modernă, oferind organizațiilor oportunitatea de a lua decizii informate, de a înțelege comportamentul consumatorilor, de a îmbunătăți experiența utilizatorului și de a optimiza strategiile de marketing și afaceri.
Prin folosirea unor instrumente avansate de analiză, cum ar fi algoritmi de machine learning și inteligența artificială, analiza digitală devine tot mai sofisticată, permitând identificarea de modele complexe și tendințe ascunse în datele digitale.

Ce este Matomo Analytics?

Matomo Analytics este soluția noastră aleasă pentru analiza web
Este o platformă open-source, care ne oferă control total asupra datelor tale, respectând confidențialitatea utilizatorilor. Cu Matomo, nu numai că colectăm informații valoroase, dar le și gestionăm într-un mod etic și responsabil.
Urmarirea obiectivelor
Fiecare acțiune pe care dorim să o încurajăm pe site-ul tău poate fi definită ca un obiectiv. De la completarea formularelor la efectuarea achizițiilor, urmărim fiecare pas important pentru a măsura succesul campaniilor tale.
Urmarirea evenimentelor
Matomo Analytics ne oferă posibilitatea de a identifica și evalua evenimentele cheie care contează pentru afacerea ta. De la clicuri pe butoane la vizionări de videoclipuri, urmărim fiecare interacțiune relevantă.
Segmentare
Segmentarea datelor ne permite să analizăm comportamentul diferitelor categorii de utilizatori. Această funcționalitate ne ajută să personalizăm strategiile noastre și să adresăm nevoile specifice ale publicului tău țintă.
Funnel-uri pentru obiective
Urmărim parcursul utilizatorilor prin funeluri personalizate pentru a identifica potențialele obstacole și a optimiza conversiile.
Fluxul utilizatorilor
Matomo ne oferă o privire în profunzime asupra modului în care utilizatorii navighează prin site-ul tău, ajutându-ne să îmbunătățim experiența lor.
Hărți de caldură și inregistrări de sesiuni
Vizualizăm căldura și înregistrările de sesiuni pentru a înțelege cu adevărat cum interacționează utilizatorii cu paginile tale, oferindu-ne idei pentru optimizare.
Analiza media
Dacă conținutul media este o parte importantă a strategiei tale, Matomo Analytics oferă date detaliate despre cum sunt consumate videoclipurile și alte elemente media.
Analiza formularului
Înțelegem fiecare pas al procesului de completare a formularelor, identificând eventualele probleme și optimizând conversiile.
Rapoarte personalizate
Matomo permite crearea unor rapoarte personalizate pentru a vizualiza rapid informațiile care contează cel mai mult pentru afacerea ta.
Rapoarte consolidate
Cu funcționalitatea de raportare consolidată, avem o imagine de ansamblu a performanței pe mai multe site-uri sau canale, oferindu-ți o perspectivă globală.
Atribuirea conversiilor multicanal
Urmărim fiecare pas al parcursului utilizatorului pentru a atribui corect conversiile diferitelor canale de marketing.

Cere un audit gratuit acum!

Ne axăm pe oferirea de soluții personalizate pentru afaceri, dezvoltarea acestora și câștigarea de noi clienți.

  0
  +
  Clienți
  0
  +
  Proiecte
  0
  +
  Specialiști

  Testare A/B la TheAds

  Testăm variante diferite ale paginilor pentru a identifica elementele care generează cele mai bune rezultate, optimizând astfel experiența utilizatorului.

   

  La TheAds, suntem aici pentru a transforma datele în acțiuni concrete și pentru a asigura că fiecare campanie digitală este susținută de cea mai bună analiză posibilă. Contactează-ne astăzi pentru a discuta cum putem maximiza potențialul afacerii tale online!

  Performanţă
  95%
  Îmbunătăţire
  99%
  Clienţi mulţumiţi
  99%

  Prețuri

  Servicii personalizate pentru nevoile tale

  Auto SEOOptimizare automată a conținutului, titlurilot, etichetelor și a altor elemente SEO ale paginilor web

  • +10% din buget
  • taxă de setup (one time only)
  cere ofertă

  Custom SEODezvoltarea și implementarea unei strategii unice, care să țină cont de caracteristicile specifice ale site-ului, obiectivele afacerii și nevoile audienței

  • analiza detaliată
  • definirea strategiei
  • cercetare cuvinte cheie
  • creare conținut personalizat
  • optimizare tehnică
  • backlink-uri personalizate
  • monitorizare și ajustare constante
  cere ofertă

  Noutăți și informații

  Postări recente

  Cu fiecare articol, ne străduim să oferim o perspectivă valoroasă asupra modului în care marketingul digital poate stimula creșterea afacerii tale. De la ghiduri detaliate despre optimizarea SEO și până la campanii eficiente de social media, blogul nostru este o sursă de informații indispensabilă pentru antreprenorii și profesioniștii interesați să exploreze întregul potențial al mediului digital.